Työnnettävän/ itsevetävän ruohonleikkurin huolto(sisältää pesun, öljyt, sytytystulppa, ilmansuodatin, terän teroituksen ja yleinen kunnontarkastus) 50e.

Työnnettävän/ itsevetävän kaasuttimen puhdistus sekä ilmansuodattimen ja kalvon vaihto 25e.( ruohonleikkurin huollon yhteydessä tämä tehtynä yhteensä 70e).

Moottorisahan ja raivaussahan huolto(sisältää puhdistus, sytytystulppa, ilmansuodattimen puhdistus, kytkinlaakerin ja kärkipyörän/kulmavaihteen rasvaus, kaasuttimen säädön, teräketjun teroitus, ja yleinen kunnon tarkastus 45e.

Jos olet ajanut leikkurisi kiveen tai muuhun vastaavaan sillä seurauksella että kampiakseli on leikkurista vääntynyt, niin ei hätää, sillä meiltä löytyy myös kampiakselin oikaisupukki, jolla saa kampiakselin suoristettua moottoria purkamatta, ainoastaan moottori tarvitsee irroittaa itse leikkurista.

Työnnettävän/ itsevetävän ruohonleikkurin kampiakselin suoristus( sisältää moottorin irroitustyö, uudet öljyt, terän tasapainotus+ teroitus) 70e.

Ajettavan ruohonleikkurin huolto(sisältää öljyt, hydrostaatin öljymäärän tarkistus, ilmansuodatin, sytytystulppa, terien teroitus, nivelien rasvaus ja yleinen kunnontarkastus) 100e

Auton renkaiden 10-15 "vannetyöt vaihto+ tasapainotus 15e kpl, tai 50e 4kpl

16" 60e sarja

17" 70e sarja

18" 80€/sarja

Renkaiden vaihto autoon 25€

Moottoripyörän irto renkaanvaihto+tasapainotus 25e kpl.

Moottoripyörän renkaan alta alle vaihto vannetöineen 50e kpl, tai 85e etu+ taka.

Skootterin irto renkaanvaihto 15e kpl.

Teräketjun teroitus koneella 5e kpl.