Työnnettävän/ itsevetävän ruohonleikkurin huolto(sisältää pesun, öljyt, sytytystulppa, ilmansuodatin, terän teroituksen ja yleinen kunnontarkastus) 60e.

Työnnettävän/ itsevetävän kaasuttimen puhdistus sekä ilmansuodattimen ja kalvon vaihto 30e.

Moottorisahan ja raivaussahan huolto(sisältää puhdistus, sytytystulppa, ilmansuodattimen puhdistus, kytkinlaakerin ja kärkipyörän/kulmavaihteen rasvaus, kaasuttimen säädön, teräketjun teroitus ja yleinen kunnon tarkastus 50e.

Jos olet ajanut leikkurisi kiveen tai muuhun vastaavaan sillä seurauksella että kampiakseli on leikkurista vääntynyt, niin ei hätää, sillä meiltä löytyy myös kampiakselin oikaisupukki, jolla saa kampiakselin suoristettua moottoria purkamatta, ainoastaan moottori tarvitsee irroittaa itse leikkurista.

Työnnettävän/ itsevetävän ruohonleikkurin kampiakselin suoristus( sisältää moottorin irroitustyö, uudet öljyt, terän tasapainotus+ teroitus) 70e.

Ajettavan ruohonleikkurin huolto(sisältää öljyt, hydrostaatin öljymäärän tarkistus, ilmansuodatin, sytytystulppa, terien teroitus, nivelien rasvaus ja yleinen kunnontarkastus) 120e

Auton renkaiden vannetyöt vaihto+ tasapainotus 15e kpl, tai 50e 4kpl

Moottoripyörän irto renkaanvaihto+tasapainotus 20e kpl.

Skootterin irto renkaanvaihto 15e kpl.

Teräketjun teroitus koneella uuden veroiseksi 5e kpl.